top-boende

Slottsweekend

 

Slottsweekend
Ankomstkaffe
Slottshistorik med bubbel
4-rätters eller 5-rätters middag
Övernattning
Slottsfrukost

pris med 4-rätters 1740:-/pp och natt
med 5-rätters 1840:-/pp
vinpaket 495:- / 595:-

 

Slottsweekend Deluxe
Slottets gourmetask med lokal och egengjord chark
Slottshistorik med bubbel
Vinprovning
5- rätters middag
Vinpaket
Övernattning
Slottsfrukost

Pris 2 490:-/pp och natt inkl vinpaket

Priserna gäller del i dubbelrum
Enkelrumstillägg 300:-

 

Slottsweekend “Sommar”
(bokningsbart alla dagar i veckan under perioden 22/6 – 31/8 )
Ankomstkaffe
Slottshistorik med mousserande vin
3-rätters middag
Övernattning
Slottsfrukost

Pris 1695:-/pp med del i dubbelrum
Vinpaket 395:-/pp

 

Våra slottsweekendpaket kan bokas med ankomst fredagar och lördagar.

 


Information inför din vistelse hos oss!

Följande tider på fredagar & lördagar
Incheckning kl. 15.00
Ankomstkaffe kl. 15.00-16.30
Slottshistorik kl 17.00
Vinprovning kl 18.00
Middag kl. 19.00
Frukost kl. 08.00-10.00
Utcheckning senast kl. 11.00

 

Välkomna till Kronovalls Vinslott!

Det är något speciellt med att bo på ett slott. En känsla av historiens vingslag.
Att vara på tu man hand med den som man helst delar sitt liv med, Slottsbröllop eller att samla sin personalgrupp för en konferens på Österlen, hämta nya tag, eller bara ha en fantastisk upplevelse tillsammans med vänner. Att höra knarrande golv eller promenera långa korridorer där dörrar står på rad med rumsnamnen sirligt tecknade i ramen är något utöver det vanliga. Oavsett varför man är här.

Att få en totalupplevelse med mat, dryck och service. Det är just det som vi på Kronovalls Vinslott arbetar efter, att få möjlighet att skapa din dag, er dag, till precis den upplevelse ni hade tänkt er – och gärna lite till. Det är därför vi är här. Vi planerar, arrangerar, följer upp och levererar tillsammans med er – eller för att ni ska få möjlighet att vara tillsammans. Vilket som.

Vi har 15 rum belägna på slottet, inredda i den stil som är typisk för sent 1800-tal med vackra brädgolv och stora fönster. Dessa rum har inte eget badrum på rummet utan delar på de badrum som finns belägna i korridoren. Vidare har vi 8 rum med eget badrum. Dessa rum är belägna i Vita Villar respektive Rättarbostaden, 200 meter från slottet.

Slottet och dess interiör stod klart, som det ser ut idag på sent 1800-tal. Detta utseende och ”äkta slottskänsla” är fortfarande orörd och är en stor del i upplevelsen hos oss. Detta innebär att vi inte byggt moderna bad och toalettutrymme på varje rum utan de hittar man i korridoren utanför och badrock finner man på rummet.
För er som önskar egen toalett och bad på rummet har vi åtta nyrenoverade rum som finns i Parkvillorna ca 150m från slottet.
 

Rummen

NegroAmaro, Chardonnay, Pinot Noir… Som vinslott är det naturligt att rummen har fått namn efter olika druvsorter. Varje rum är unikt med möbler från sjutton och artonhundratal och inreda efter de olika druvornas karaktärer.  För din sömn har vi valt sängar av yppersta svenska kvalitet.  Av våra 23 dubbelrum finner du 15 rum i slottet, 6 rum i Vita Parkvillan och 2 rum Röda Parkvillan. 

 

Priser från 1 590:-